urbanacademyTapahtumat

Kaupunkiakatemian aamukahvit: Liiketoimintaa ilmastoinnovaatioista 23.3.2022

7 maaliskuun 2022

Kaupunkiakatemian vuositeemana on Ilmastotekojen kaupunki, ja vuoden tapahtumissa tuodaan yhteen tutkimusta ja kehittämistyötä erityisesti ilmastoratkaisujen kysymyksissä. Kaupunkiakatemian maaliskuun aamukahveilla kuullaan tuoreita tutkimustuloksia ja tarkastellaan kunnan ja yritysten roolia ilmastoinnovaatioiden edistäjinä. Kahvit tarjoillaan yhteistyössä Vantaan, Keravan ja Järvenpään kaupunkien “Elinkeinoelämän ja kunnan ilmastoyhteistyö” -hankkeen kanssa.

Lisätietoa Ilmasto ❤ Yritykset -webinaarisarjasta täältä.

Aamukahveilla keskitytään yritysten ja kuntien välisen yhteistyön mahdollisuuksiin ilmastotekojen aikaansaamiseksi. Puhujat tuovat esiin uusimman tutkimuksen näkökulmia sekä esimerkkejä yritysmaailmasta esimerkiksi seuraavanlaisiin kysymyksiin:

Miten kunnat ja yritykset voivat yhdessä edesauttaa kiertotalouden kehittymistä? Miten kestävyysinnovaatioita tukevia markkinoita voidaan rakentaa? Mitä etuja ilmastoteoista on yrityksille?

Kaupunkiakatemian aamukahvit tarjoillaan kaikille kiinnostuneille, tervetuloa mukaan!

Aika: 23.3.2022 klo 9-10.30

Paikka: Teams-tapaaminen

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksellaLiity kokoukseen napsauttamalla tätä

Ohjelma:

9:00 Avaus

-Kaupungin alustus: Heta Itämäki, Projektikoordinaattori, Vantaan kaupunki, Elinkeinoelämän ja kunnan ilmastoyhteistyö -hanke.

The role of businesses and municipalities in supporting the transition to circular lifestyles: Angelina Korsunova-Tsaruk, Postdoctoral researcher, University of Helsinki.

-Markkinoiden muodostuminen ilmastoinnovaatioille – julkisten hankintojen rooli: Matti Pihlajamaa, Senior Scientist, VTT.

Hiililaskennasta yritystoimintaa kestävämpien organisaatioiden mahdollistamiseksi: Merli Juustila, CEO, Carbonlink Oy.

10:30 Lopetus

 

#ilmastotekojenkaupunki #kaupunkiakatemia2022

 

Ohjeita Teamsin käyttöön

Jos sinulla ei ole Teams-tiliä, klikkaa osallistumislinkkiä, joka avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Jos liityt verkossa, voit käyttää selaimena  joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Salli se, jotta sinut nähdään ja kuullaan kokouksessa. Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset

 

Kysymyksiä, palautetta tai ideoita tulevien aamukahvitilaisuuksien teemoiksi voit esittää laittamalla sähköpostia osoitteeseen eetu.niemi@vantaa.fi

 

Valokuva: Joel Pallaskorpi / Helsinki marketing