kaupunkiakatemia staff

Annina Ala-Outinen, projektipäällikkö

Annina Ala-Outinen vastaa yhteistyön hallinnosta, strategisesta kehittämisestä, hankeyhteistyöstä sekä erilaisista tapahtumista. Annina on koulutukseltaan maantieteilijä (FM) ja hänen erityisintressejään ovat kaupunkien tasa-arvoinen ja tasapainoinen kehittäminen, kestävä kaupunkikehitys, kaupunkiasuminen ja kaupunkikulttuuri.

annina.alaoutinen@hel.fi

+ 358 40 1953061

kaupunkiakatemia staff

Neetta Eriksson, suunnittelija

Neetta Eriksson vastaa viestinnästä, tuottaa tapahtumia sekä luo linkkejä kumppanikaupunkien ja yliopistojen välille. Neetta on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan taidehistoria ja Kulttuuriuottaja (AMK). Hänen erityiskiinnostuksen kohteita ovat rakennetun ympäristön tutkimus ja skenaariotyöskentely.

neetta.eriksson@vantaa.fi

+358 40 6214261

Miten osallistua Kaupunkiakatemian toimintaan?

Kumppaniorganisaatioiden työntekijät sekä muuten kaupunkitutkimuksesta  ja -kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Voit osallistua

  • avoimiin luentoihin, seminaareihin ja muihin tapahtumiin (seuraa myös Kaupunkiakatemian Facebook-sivuja ja Twitteriä)
  • ilmoittamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi postituslistalle (neetta.eriksson@vantaa.fi)
  • ehdottamalla aihetta Kaupunkiakatemian aamukahveille (neetta.eriksson@vantaa.fi)
  • tarjoamalla lopputyön aihetta tai harjoittelupaikkaa kaupunkitutkimuksen ja -suunnittelun opiskelijoille (neetta.eriksson@vantaa.fi)
  • pyytämällä apua, neuvoa tai kontakteja yliopiston ja kaupungin tutkimushankkeen yhteisvalmisteluun (annina.alaoutinen@hel.fi)