kaupunkiakatemia staff

Annina Ala-Outinen

Annina Ala-Outinen työskentelee Kaupunkiakatemia-yhteistyön projektipäällikkönä. Annina vastaa yhteistyön hallinnosta, strategisesta kehittämisestä, hankeyhteistyöstä sekä erilaisista tapahtumista. Annina on koulutukseltaan maantieteilijä (FM) ja hänen erityisintressejään ovat kaupunkien tasa-arvoinen ja tasapainoinen kehittäminen, kestävä kaupunkikehitys, kaupunkiasuminen ja kaupunkikulttuuri.

annina.alaoutinen@hel.fi

+ 358 40 1953061

kaupunkiakatemia staff

Neetta Eriksson

Neetta Eriksson työskentelee Kaupunkiakatemiassa suunnittelijana. Hän vastaa viestinnästä, tuottaa tapahtumia ja luo yhteisöjä kumppanikaupunkien sekä yliopistojen välille. Neetta on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan taidehistoria ja Kulttuuriuotttaja (AMK). Hänen erityiskiinnostuksen kohteita ovat rakennetun ympäristön tutkimus ja skenaariotyöskentely.

neetta.eriksson@vantaa.fi

+358 40 6214261

Miten osallistua Kaupunkiakatemian toimintaan?

Kumppaniorganisaatioiden eli kaupunkien ja yliopistojen työntekijät sekä muut aiheesta kiinnostuneet voivat osallistua toimintaan:

  • osallistumalla avoimiin luentoihin, seminaareihin ja muihin tapahtumiin (seuraa myös Kaupunkiakatemian Facebook-sivuja ja Twitteriä)
  • ilmoittautumalla postitutslistalle (ilmoita nimesi ja sähköpostiosoite neetta.eriksson@vantaa.fi)
  • ehdottamalla aihetta Kaupunkiakatemian aamukahveille (ota yhteyttä neetta.eriksson@vantaa.fi)
  • tarjoamalla lopputyöaihetta tai harjoittelupaikkaa kaupunkitutkimuksen ja -suunnittelun opiskelijoille (ota yhteyttä neetta.eriksson@vantaa.fi)
  • pyytämällä apua, neuvoa  tai kontakteja yliopiston ja kaupungin tutkimushankkeen yhteisvalmisteluun (ota yhteyttä annina.alaoutinen@hel.fi)
  • ehdottamalla muuta kaupunkien ja yliopistojen väliseen kaupunkitutkimusyhteistyöhön liittyvää toimintaa