Mikä Kaupunkiakatemia? » Henkilöt

Annina Ala-Outinen, projektipäällikkö/Project Manager, Kaupunkiakatemia

annina.alaoutinen (a) hel.fi

Olen Helsingin, Espoon, Vantaan, Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston yhteinen työntekijä. Toimin organisaatioiden, ihmisten ja ideoiden yhteen saattajana, järjestän erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä vastaan Kaupunkiakatemia-yhteistyön viestinnästä.

I work for the City of Helsinki, City of Espoo, City of Vantaa, University of Helsinki and Aalto University. My role in the Urban Academy collaboration is to bring together organizations, people and ideas.

Ida Björkbacka, erityissuunnittelija/Senior Advisor, Helsingin kaupunki

ida.bjorkbacka (a) hel.fi

Työskentelen erityissuunnittelijana Helsingin kaupungin kaupunginkanslian elinkeino-osastolla ja vastaan kaupungin korkeakouluyhteistyöstä. Olen mukana Kaupunkiakatemian toiminnassa tuomassa kaupungin tietotarpeita ja kehittämishankkeita mukaan toimintaan.  Osallistun myös hankevalmisteluihin, yhteistyömallien kehittämiseen ja viestintään.

 

Iiris Koivulehto, koordinaattori/coordinator, Helsingin yliopiston Kaupunkitutkimusinstituutti

iiris.koivulehto (at) helsinki.fi

Olen Helsingin yliopiston monitieteisen Kaupunkitutkimusinstituutin koordinaattori, ja vastaan instituutin toiminnan ja yhteiskuntasuhteiden kehittämisestä sekä viestinnästä.

Mia Puttonen, projektisuunnittelija/project planner (USP-maisteriohjelma), Helsingin yliopisto

mia.puttonen (at) helsinki.fi

Vastaan Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston yhteisen Urban Studies & Planning -maisteriohjelman koordinoinnista sekä opetuksen suunnittelu- ja kehitystyöstä.

Pia-Sofia Pokkinen, koordinaattori/Coordinator, Aalto-yliopisto

pia-sofia.pokkinen (at) aalto.fi

Toimin Aalto-yliopiston kaupunkitutkimusta ja -suunnittelua monialaisesti kokoavan Living+ Platformin koordinaattorina. Tehtävässäni kehitän julkisen, akateemisen ja yksityisen sektorin yhteistyön toimintatapoja, joita hyödynnetään maankäytön suunnittelussa.

Lisää yhteystietoja/More contacts

Master’s Programme in Urban Studies & Planning -ohjelman henkilökunta  USP STAFF

Institute of Urban and Regional Studies/University of Helsinki URBARIA RESEARCHERS

Aalto University Living+ Platfom URBAN SOLUTIONS GROUP

KAUPUNKIAKATEMIA 2019

Skip to toolbar