Annina Ala-Outinen, projektipäällikkö, Kaupunkiakatemia 

annina.alaoutinen (a) hel.fi

Olen Helsingin, Espoon, Vantaan, Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston yhteinen työntekijä. Toimin organisaatioiden, ihmisten ja ideoiden yhteen saattajana, järjestän erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä vastaan Kaupunkiakatemia-yhteistyön hallinnosta.


Neetta Eriksson, suunnittelija, Kaupunkiakatemia

neetta.eriksson (a) vantaa.fi

Olen Helsingin, Espoon, Vantaan, Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston yhteinen työntekijä. Toimin organisaatioiden, ihmisten ja ideoiden yhteen saattajana, järjestän erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia sekä vastaan Kaupunkiakatemia-yhteistyön viestinnästä.

Ida Björkbacka, erityissuunnittelija, Helsingin kaupunki

ida.bjorkbacka (a) hel.fi

Työskentelen erityissuunnittelijana Helsingin kaupungin kaupunginkanslian elinkeino-osastolla ja vastaan kaupungin korkeakouluyhteistyöstä. Olen mukana Kaupunkiakatemian toiminnassa tuomassa kaupungin tietotarpeita ja kehittämishankkeita mukaan toimintaan. Osallistun myös hankevalmisteluihin, yhteistyömallien kehittämiseen ja viestintään.

Iiris Koivulehto, koordinaattori, Helsingin yliopisto, Kaupunkitutkimusinstituutti

iiris.koivulehto (at) helsinki.fi

Olen Helsingin yliopiston monitieteisen Kaupunkitutkimusinstituutin koordinaattori, ja vastaan instituutin toiminnan ja yhteiskuntasuhteiden kehittämisestä sekä viestinnästä.

Mia Jaatsi, projektisuunnittelija, Helsingin yliopisto, USP-maisteriohjelma

mia.jaatsi (a) helsinki.fi

Vastaan Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston yhteisen Urban Studies & Planning -maisteriohjelman koordinoinnista sekä opetuksen suunnittelu- ja kehitystyöstä.

Pia-Sofia Pokkinen, koordinaattori, Aalto-yliopisto, Living+ platform

pia-sofia.pokkinen (at) aalto.fi

Toimin Aalto-yliopiston kaupunkitutkimusta ja -suunnittelua monialaisesti kokoavan Living+ Platformin koordinaattorina. Tehtävässäni kehitän julkisen, akateemisen ja yksityisen sektorin yhteistyön toimintatapoja, joita hyödynnetään maankäytön suunnittelussa.

Lisää yhteystietoja