urbanacademyUutiset

Kehittyvä kerrostalo -ohjelma etsii kahta lopputyön tekijää

1 maaliskuun 2021

Helsingin kaupungin Kehittyvä kerrostalo -ohjelma on vuodesta 2009 alkaen kehittänyt ja monipuolistanut helsinkiläistä kerrostalorakentamista ja -asumista. Runsaan 30 innovaatiohankkeen avulla, ohjelma on lisännyt keskustelua kerrostalosuunnittelun, -rakentamisen ja asumisen laadusta.  Kerrostalo on helsinkiläinen tapa asua, sillä 90 prosenttia asuinrakentamisesta on kerrostaloja.

Kehittyvä kerrostalo -ohjelma hakee nyt kahta asuntosuunnittelusta ja  asuntorakentamisesta kiinnostunutta lopputyön tekijää Helsingin yliopiston ja Aalto yliopiston opiskelijoista.

Lisätietoja lopputöiden aiheista löydät täältä.

Lopputöiden aloitus on kevätkaudella 2021 ja töiden tulee olla valmiina kevään 2022 aikana.  Työstä maksetaan 3 500 euron palkkio ja kaupungilta saa työhön ohjausta sekä aineistoja.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään toimittamaan 17.3.2021 mennessä osoitteeseen kehittyva.kerrostalo@hel.fi

Lisätietoja aiheesta antaa

Kehittyvä kerrostalo -ohjelman koordinaattori Riikka Karjalainen, riikka.karjalainen@hel.fi  p. 09-310 36242.

Kaupunkiakatemia välittää lopputöiden aiheita

Kaupunkiakatemia kerää lopputöiden aiheita  pääkaupunkiseudun kaupungeilta sekä Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston tutkimusryhmiltä välitettäväksi Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston maisteritason opiskelijoille. Kevään kampanjaa varten toivomme ilmoittamaan aiheen mahdollisimman pian tai viimeistään 5.3.2021 mennessä. Lisää Kaupunkitutkimukseen ja -kehittämiseen liittyviä ja lopputöiden aiheiksi soveltuvia teemoja ja tietotarpeita esitellään Kaupunkiakatemian nettisivuilla 5.3. 2021 jälkeen. Lisäksi niistä tiedotetaan opiskelijoita sähköpostilistojen kautta erillisellä kampanjalla kevään 2021 aikana.

Kuva: Helsingin kaupunki / Antti Pulkkinen