Walk the Section

This task required analyze of a chosen section and to communicate finding based on different perspectives from the background’s of each group member.

 

We picked an area in Myllypuro that looked contrasting, with natural aesthetics and human habitation which was of interest to all professions inthe group.

We chose a central point – a hill and analyzed a section on either side visible from above. There was a stark contrast between the two sections divided by the hill, with historical pre-war elements, old row houses, and a school on one side and dense infill development on the other.

Please click here to view the presentation

This was a group project with:

Anna Ahlgren

Egle Pilipaviciute

Dan Ronimus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar